Livskonstnär

Jag har även en Livskonstnärskurs. Läs mer här.

LIVSBEJAKANDE VERKTYG FÖR ATT DAGLIGEN PÅMINNA DIG OM DITT SKAPANDE MEDVETANDE OCH HJÄLPA DIG ATT LEVA SOM DEN LIVSKONSTNÄR DU ÄR!

Inspirationskort

Varje kort har en längre text på baksidan med antingen en övning, en inspiration eller uppmaning till aktivitet.

Gör så här
Dra ett kort slumpmässigt varje morgon – eller flytta helt enkelt kortet längst fram i hållaren längst bak varje dag. Eller så väljer du ut ett kort åt gången, med ett tema som du känner att du behöver jobba lite mer med. Läs texten noga och sätt den i relation till det som du har framför dig idag. Gå igenom din dag med texten i tanken och se hur det påverkar det som händer.

Eller ställ en fråga, blanda kortleken och dra ett kort som blir svaret eller en inspiration till svaret på din fråga. Det kan bli riktigt spännande! Eller varför inte låta dina gäster dra var sitt kort på middagsbjudningen och låt korten få bli start på olika diskussioner runt bordet?

Innehåll i lådan: 36 inspirationskort med instruktion och en hållare i trä som rymmer alla korten. Korten är 11 x 11 cm av laminerad kartong.

inspirationskort_livskonstnar_lada_3229inspirationskort_livskonstnar_kort_o_lada_2663slapp_loss_stora-paketet_2832Bok + inspirationskort = bra kombo
De här inspirationskorten är gjorda efter boken Släpp loss din inre livskonstnär. Tanken är att du som har läst boken ska kunna ha korten framme på skrivbordet, i köket eller badrummet och ständigt påminnas om att fortsätta din utvecklingsprocess, bli uppmuntrad att träna på nya tankesätt och dessutom få en kärleksfull injektion då och då.

Inspirationskorten står också helt på egna ben och kan användas precis som de är, utan att du har läst boken.

Beställ bok och inspirationskort tillsammans för endast 449kr

kreativ insikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.