Halssmycke Hjärta – Älska den du är, det du gör och dem du lever nära – det är allt

halssmycke_thk_hjarta_1956

Hjärtat är 7 x 3 cm och kulhalskedjan är ca 80 cm. På halskedjan finns en liten bricka med orden Välj kärlek.
Halssmyckets alla delar är tillverkade i rostfritt nickelfritt stål 304 (högsta kvaliteten), så det har mycket hög hållbarhet.

Ett halssmycke i kollektion Tro, hopp & kärlek.

Pris 299kr

Vill du beställa kontakta mig på karin@grundler.se

Design: Carolina Gårdheim.

Tro, hopp & kärlek – bakgrunden
Detta smycke kom till mig efter arbetet med boken Personliga ceremonier och temat Ceremonier & symboler. I det arbetet letade jag fram gamla symboler som människan har använt i årtusenden och gjorde nya, modernare, personliga tolkningar av dem. Samtidigt tänkte jag naturligtvis på alla de starka mer självklara symboler som vi omger oss med i vår tid. Som till exempel hjärtat eller fredsmärket, ja, även en ängel kan väl sägas vara en stark symbol för vad det nu är som du tolkar in i den. Jag tänkte: varför inte använda även de här symbolerna, men att på något sätt knyta ihop dem med mina texter.

Det var så jag landade i kollektionen Tro, hopp & kärlek – både berlockerna och halssmyckena. Jag har satt mina texter till symbolerna, men som med alla symboler, tycker jag att det är viktigt att påpeka att det är du som fyller symbolen med dess värde. Vad betyder den för dig? Står hjärtat för kärlek eller omtanke, för kärlek till din nästa, dig själv eller något annat? Står fredsmärket för fred på jorden eller frid i hjärtat? Står ängeln för kärlek, andlighet eller något gudomligt? Du bestämmer! Du har den möjligheten vad gäller allt i ditt liv, att fylla det med positiva värden – eller inte. Varför inte välja kärlek, när vi nu kan?
Carolina

kreativ insikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.