fbpx

En livsinvestering

Vill du göra en förändring i ditt liv?
Har du svårigheter som du inte kan hantera?
Vill du känna lycka och harmoni?

Jag är diplomerad samtalsterapeut som inkluderar en basutbildning i interaktiv psykoterapi (steg 1) och diplomerad coach enligt ICF standard. Jag använder mig av psykosyntesen som grund men lägger också till KBT, ACT, relationell- och schematerapi vid behov. Psykosyntesen ser människan som en helhet där fokus ligger på det friska hos var och en. Jag hjälper dig att identifiera mål och syfte med ditt liv. Mitt arbetssätt leder i riktning mot personliga insikter, din innersta vilja och jag stödjer dig att agera utifrån vem du är och vad du vill.

Jag är specialiserad på smärt- och stresshantering och har ett särskilt intresse för träning och hälsa. Hos mig kan du lära dig att leva i nuet, känna lycka och styra ditt liv. Min specialisering är balans i livet, smärthantering och självkänsla. Jag hjälper dig att gå framåt i livet och se vad som är viktigt för dig. Jag hjälper dig att nå dina mål genom att låta dig bli medveten. Jag arbetar i Stockholm men har du ingen möjlighet att träffa mig i person så kan du bli coachad per telefon eller via skype.

Jag håller också i gruppsamtal med fokus på smärthantering. Jag skriver också hälsorelaterade artiklar i veckopressen.

Jag har en fil.mag. i molekylär cellbiologi och började min bana inom hjärnforskning. Min vändning blev då jag fick en utmattningsdepression med svåra smärtor 2002 och började fokusera på mig själv och min vilja istället för att vara utifrånstyrd. Jag håller idag i kurser och föreläsningar för att inspirera andra. Idag kan kan kombinera mina medicinska kunskaper med de psykologiska. Hos mig kan du lära dig att leva i nuet, känna lycka och styra ditt liv. Min specialisering är balans i livet, smärt- och stresshantering, mindfulness, självkänsla, balans i livet och acceptans.

Jag håller i individuell coaching och samtalsterapi samt grupper, workshops, föreläsningar och kurser.

Vill du lära känna mig bättre? Kika gärna in på min youtubekanal

eller lyssna på mig i radio:

Min bakgrund

Jag är mångfacetterad då jag är utbildad inom medicin, neuropsykologi och hälsoinspiratör och inom personlig utveckling. Under 7 års tid har jag arbetat med stamcellsforskning. Jag är molekylärbiolog i grunden med en hel del medicinsk och farmaceutisk utbildning. Jag har en biokemisk utbildning och är intresserad inom hälsa på alla sätt. Allt från nutrition, träning till välmående.

Jag har arbetat ideellt i Endometriosföreningen där jag har jag satt som ordförande i Stockholm i 8 år. Där träffade jag många med smärtproblematik.

För ca 20 år sedan fick jag en utmattningsdepression då hela min tillvaro bröts ihop. Jag hade då svåra smärtor. Jag delar också med mig med mina egna strategier för balans i livet och smärthantering. Mina egna erfarenheter gör att jag har större ödmjukhet inför livet.

Läs gärna mitt CV på LinkedIn.

Läs gärna mina referenser.

karin@grundler.se
070-460 77 22

Jag menar att du kan leva ett liv med smärta utan att lida av den

Prenumerera på mitt nyhetsbrev


Läs gamla nyhetsbrev här