Anmelden du dig innan fredag 27/1 så får du ännu lite extra då du är early bird!

Anmäler du dig till kursen innan fredag 27/1 så får du dessa vackra inspirationskort på köpet samt en kreativ målarbok samt en extra enskild samtalssession i priset (värde 1198kr)

 

 

 

 

 

Här berättar Carolina Gårdheim somär författare till kursboken med samma namn om hur du kan öva kärleksdusch. Det är en liten teaser av vad kursen går ut på bl a.

Kursupplägg

 • Hur ser ditt liv ut?
 • När gjorde du något ”bara” för din egen skull?
 • Vad känns viktigt och angeläget för dig?
 • Vilken längtan bär du på?
 • Vem är du?
 • Vem vill du vara?
 • Hur ser ditt drömliv ut och hur tar du dig dit?

Kursen erbjuder dig en ordentlig verktygslåda för att hitta fram till dina drömmar, våga stå upp för dem, känna större kärlek och magi till livet samt uppnå det du innerst inne vill med ditt liv. Kursen förmedlar en helhetssyn på människan, där de verktyg du får att nå din potential fullt ut också vilar på hur du tar hand om dig. Varje tillfälle kommer du få gå igenom relevanta bitar i hur du tar hand om dig, din kropp och själ, samtidigt som du långsiktigt manifesterar din livsdröm just nu!

 • 5 Kurstillfällen á 2,5 timmar under en period av flera månader, med ca 3 veckor mellan träffarna.
 • En timmes individuell konsultation ingår
 • Den inspirerande boken ”Bli din egen livskonstnär – Börja leva ditt liv”
 • Mellan kurstillfällena får du hemuppgifter att arbeta med på egen hand
 • Alla deltagare får tillgång till en facebookgrupp där diskussionen kan fortsätta så länge ni vill.
 • Du får dessutom skapa eget kursmaterial som du tar med dig hem som påminnelser om de insikter du har fått.
 • Varje kurstillfälle innehåller meditationer, kreativa uppgifter och teori. Nya insikter varje gång!
 • Återträff efter ca 4-5 månader med uppföljning och avslutning

Kurspris 4990kr och kan delbetalas under kursens gång

Planerade kurstillfällen (kan ändras vid behov):
1. 20 februari, Målbilder, fokus på målet istället för hinder, visualiseringar, rensa inre programmering från barndomen
2. 13 mars, Ledstjärnor (grundläggande värderingar), höja din energi, samtal med din inre vägvisare (intuition, magkänsla), meditationsövningar, affirmationer, intuitionsövningar
3. 3 april, Bli medveten om din inre dialog, självkänsla och vikten att älska dig själv först, öva i en positiv inre dialog och öka kärleken till dig själv. Vad mår du bra av?
4. 24 april, Ditt livssyfte, drömliv och måla drömtavla. Önskeknep. Hur kan du handskas med känslor? Som-om övning
5. 15 maj, Förstärkning av målbild. Träning i att peppa dig själv på egen hand.
6. Återträff i augusti

Om det är fler som är intresserade av kursen men inte kan på måndagar kl 17.30 kan vi ändra tiden. Kontakta mig karin@grundler.se 070-4607722

Om kursboken

Det spelar ingen roll om du är ny inom personlig utveckling eller veteran – den här boken kan bli din ledstjärna i livet! 
Kursen bygger på boken och mellan kurstillfällena får ni läsa ur boken och göra hemuppgifter samt träffas i grupper och diskutera.

Släpp loss din inre livskonstnär hjälper Carolina dig på ett praktiskt, peppande och kärleksfullt sätt att hitta och utveckla det viktigaste du har – dig själv och ditt sanna uttryck.

Den vackra boken är fylld av klokhet, inspiration och medmänsklighet samt många övningar och handfasta tips för hur du kan upptäcka dig själv och locka fram din egen livskonstnär. Bara genom att läsa boken kommer ditt liv att utvecklas i en positiv riktning. Om du dessutom gör flera av övningarna i boken, kommer både små och större mirakel att ske.

Längtar du efter mer glädje, framgång, kreativitet, kärlek och tillit? Den här boken är för dig!

Förutom att den berättar om Carolinas egen resa, innehåller boken många matnyttiga övningar för eftertanke och med syfte att uppnå varaktigt resultat i ditt liv. Exempel på avsnitt som behandlas är det är skapande medvetandet, att handskas med känslor, vår fria vilja och lyckan, språkets kraft, att få kontakt med intuitionen eller själens röst, valda sanningar och berättelser, delpersonligheterna och dirigenten, relationer, projektioner och läromästare, världen är god – eller att ha tillit till universum, självkänsla och de stora frågorna i livet.

Exempel på metoder som beskrivs och används i boken är meditation, visualisering, medveten närvaro, affirmationer, målbilder och ceremonier vilket också kursen baseras på.

Några av de frågor som du ska lockas att besvara är Vem är du?, Vad vill du? och Hur tar du dig dit? Du får också en verktygslåda för att handskas med stress, motgång och andra hinder längs med vägen mot ditt drömliv.

Igenom hela boken uppmuntras du dessutom att skapa dina egna komihåg av dina insikter och exempel ges på vad du kan göra själv, till exempel magneter, kort eller hejarop i din mobil eller almanacka.

Carolina ger dessutom kärleksfulla och uppmuntrande små tillrop i kanterna på nästan alla uppslag.

Boken är inbunden i hög kvalitet med hårda pärmar och innehåller många vackra bilder. Den har textilrygg med silvertext samt ett bokmärkesband. 264 sidor. Storlek 21,5 x 21,5 x 2,5 cm

Vill du “klämma och känna på boken” så finns den på HelhetsHälsan eller i Täby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.