Smärtan kan delas upp i två delar; den fysiska smärtan och lidande

Jag menar att du kan leva ett liv med smärta utan att lida av den

Hos mig får du hjälp med bl a:

 • Att kunna leva ett bra liv trots smärta
 • Acceptans till att livet är som det är
 • Att lära dig hur du ska hantera livet och svårigheter
 • Hitta din inre längtan och drömmar
 • Se vilka möjligheter du har
 • Lära dig vad smärta är rent fysiologiskt
 • Lära dig allt om smärtlindring
 • Avslappning
 • Stresshantering
 • Smärthantering
 • Bygga upp din självkänsla och självmedkänsla
 • Prioritera det som är viktigt för dig
 • Att leva i nuet och njuta av livet

Jag är en diplomerad coach enligt ICF standard, utbildad hälsoinspiratör och en bakgrund inom medicin (molekylärbiologi och medicin). Jag har forskat och arbetat inom läkemedelsindustrin i många år. Jag använder mig mycket av ACT (acceptance & commitment therapy) och coachande tekniker med inriktning på psykosyntesen. Just nu studerar jag till samtalsterapeut på Humanova på deltid (termin 6 av 8) så min coaching kan vara på ett djupare plan vid behov. Jag har arbetat ideellt som ordförande i Endometriosföreningen i 8 år där jag jobbat med kvinnor med magsmärtor. Jag använder mig också av mina egna erfarenheter då jag hade mycket svåra magsmärtor för 10 år sedan som jag har kunnat jobba bort helt genom mental träning. Jag har en självhjälpsbok i smärthantering under uppbyggnad.

Kontakta mig på karin@grundler.se eller 070-4607722

Jag finns i Stockholm, online och via telefon.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.