Jag har precis utvecklat en ny smärthanteringskurs med helhetstänk. Den innehåller både klassisk KBT och ACT men så mycket mer av både självmedkänsla, kärlek, Mindfulness, avslappning, dina önskningar, få kontakt med kroppen och din magkänsla och en förståelse över våra innersta tankar, känslor och vad du behöver för att må bra. Kursen innehåller ett upplevelsebaserat förhållningssätt där varje människa är unik.

Ofta går vi i gamla fotspår och lider av vår smärta. Jag visar hur jag har vänt en svår invalidiserande smärta till att kunna styra mitt liv längs det liv som jag mår bra av, har kärlek och ödmjukhet till både mig själv och alla andra. Det här är en kurs för dig som vill sluta låta smärtan styra ditt liv. Kursen är på 8 tillfällen och på ett halvår.

Är det här något för dig? Jag har möjlighet att hålla kursen både på Yogini (Äppenviken) samt HelhetsHälsan (Norra Bantorget) i höst. Hör gärna av dig om du är intresserad av en livsförändring. Kanske känner du att vårdens smärthanteringskurs inte räckte till? Här går vi längre!
karin@grundler.se
070-460 77 22
www.karingrundler.se

Träffa mig gärna på öppet hus 1/9 på www.helhets-halsan.se

Förändring

#smärta #levautanlidande #görannorlunda #smärthantering #kurs #psykosyntes #smärthantingskurs #Yogini #HalhetsHälsan #karingrundler #smärtfri #ACT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.