Är du osäker på din hälsa – träffa mig online istället

Tyvärr är vi på väg in i den tredje vågen av covid-19 och jag ber er därför att vara extra försiktiga. Det finns fri tillgång till engångsmasker och handsprit. Jag kan också använda mask. Jag ber er som är osäkra på er hälsa att inte chansa. Kontakta mig så tar vi samtalet på telefon eller online istället. Det är både för min och mina andra klienters skull.

Jag har ställt fåtöljerna på avstånd men eftersom vi delar luft i 50 eller 80 minuter så finns förstås en smittorisk trots luftrenare och all annan försiktighetsåtgärd. Den muterade varianten av Covid-19 sägs ha högre smittorisk och kan eventuellt smitta även innan första symtomen. Jag spritar av handtag och ytor mellan varje klient. Jag är molekylärbiolog i grunden och har jobbat på lab med både sterilarbete samt risklaboratorium så jag har bra koll på hur man skyddar sig bäst. Vi samarbetar och gör så gott vi kan!

På onsdagarna har jag möjlighet att ta en promenadterapisession. Jag har då möjlighet att ta mig till dig i Täby/Danderyd.