Runstreak 365 dagar! Det innebär att jag springer varje dag minst 1,61km dvs 1 mile. Det har blivit totalt 1422,15 km. 3,9km/dag i snitt eller 27km/vecka

Att springa en runda varje dag blir en del av livet. Det är inte frågan OM jag ska springa utan snarare NÄR på dagen. Jag är i bättre form än någonsin och mår väldigt bra. Jag mådde bra innan men nu mår jag ännu bättre vilket jag inte trodde var möjligt. Jag känner efter i kroppen. Trötta dagar blir det bara en kort lugn löpning på löpbandet. Regelbunden löpning gör dig mer stresstålig, mår bättre, förbättrar ditt minne och blir mer kreativ och intelligent! 

Lite lopp har det blivit under det här året också: Stockholm halvmarathon, Lidingöloppet, Tjurruset, Sthlm Xploration run, Höstrusket, Mine to run, Premiärmilen, Ragnar Lake Mälaren, Lundhags öppet fjäll (44km) samt snabba cityspringet.

Jag springer för att jag mår bra av det. Jag jagar inte tider. Jag springer gärna på nya platser och gärna i skogen. Jag springer för att jag kan och det är så roligt! Jag springer gärna med min man men själv med en ljudbok är också härligt.

Nu har jag Stockholm halvarathon och Lidingöloppet att se fram emot! Och dagens runda förstås!