Idag tog jag en morgonpromenad och till lunch blir det lite BodyCombat. Jag vill leva ett friskt liv och må bra. Jag gör det jag mår bra av. Jag brukar ofta prata med mina klienter om en plus- och minuslista. Vad är det för något som ger dig energi och vad tar din energi. Skriv upp sakerna i en tabell. Vad behöver du göra för att eliminera minus och hur ska du maximera plus? Det handlar hela tiden om att prioritera. Jag planerar att hålla en gruppcoaching igen om balans i livet. Det här är centralt i den diskussionen.

Själv så storhandlar jag på nätet och har städerska för att eliminera två saker på min minussida. Sen har jag tagit bort en del så kallade vänner. Framför allt så prioriterar jag plus-sakerna.

Vad prioriterar du för att må bra?

Var den bästa versionen av dig

Ett svar på ”Var den bästa versionen av dig”

  1. Jag prioriterar att vara m mina barn.
    Tyvärr har latmasken ett starkt grepp om mig så motion har halkat efter men fr.o.m. idag har jag tänkt att även prioritera en långpromenad om dagen, det mår jag topp av 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.