Kan du leva någon annanstans än i nuet? Dina tankar kan vara i det förflutna eller göra nya planer för framtiden. Missar du inte livet som är här och nu?

Det är i nuet som vi kan känna in vår intuition då vi är i kontakt med kroppen. Vi kan känna efter, känna in vad magkänslan säger. Vi kan öva oss att känna efter i varje beslut vi tar om det är rätt väg för oss. Även att inte ta ett beslut är också ett beslut. Om vi är mer medvetna om våra små beslut och har vår riktning i livet klart för oss så kommer vi komma dit. Vi tar mellan 2500-10000 beslut varje dag, stora som små. Tänk om vi går åt fel håll?

Hur vet vi då vilken riktning vi ska gå i livet? När är du ditt allra bästa jag? Hur vill du vara som person? När går det allra lättast, kanske som i flow? Vad inspireras du av?
Just allt det här är vad vi arbetar med i kursen Släpp loss din inre Livskonstnär som börjar i februari. Än finns det platser kvar! Läs mer http://grundler.se/kurser-2/kurser/ eller maila mig karin@grundler.se så berättar jag mer!
Dela gärna inlägget med någon som du tycker om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.