Flera av mina klienter har gått en Mindfulnesskurs någon gång. Ofta var tanken att dom skulle ligga platt stilla en gång i veckan och meditera. Nej jag ser nuet som ett sätt att leva, inte något du är i bara ibland.
Förändringar är svåra då du måste göra nya kopplingar mellan nervcellerna. Det är därför det är så lätt att komma in i gamla vanor och tankesätt. Det är dina gamla “motorvägar” av kritiska tankar som poppar upp helt automatiskt.
Hitta en ödmjukhet om dig själv, klappa dig själv på axeln. Det tar tid men du är på väg!
Mer om detta i min nästa film som jag kommer spela in som kommer nästa vecka. Följ mig så missar du den inte!
www.grundler.se
#mindfulness #nuet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.