“Jag är som starkast med rätt människor runtomkring mig.”

Ja, visst är det bra att vara stark i sig själv och ha en stark självkänsla men starkast ensam?

Att vara ensam och ha dålig självkänsla är en jobbig kombination. Jag har själv under hela min uppväxt och tills jag blev utbränd känt mig både ensam och klarat mig igenom många tuffa bakslag. Utåt sett var jag väldigt stark men inte innerst inne. Där inne var jag en ensam mobbad ledsen flicka från min barndom som inte kunde älska sig själv.

De senaste tio åren efter utbrändhet, utmattningsdepression och svåra smärtor så har jag arbetat med mig själv. Idag hjälper jag andra med deras personliga utveckling.

Idag vet jag att jag är som starkast då jag har bra självkänsla och omger mig med människor som tror på mig och stöttar mig.

Jag är som starkast med rätt människor runtomkring mig.

Karin Grundler Coach & Inspiratör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.