fbpx

Samtalsterapi och coaching

“Karin har en otrolig närvaro, har hjälpt mig att förstå att jag är viktig, att stå upp för mig själv, redskap vid stress och hon har kunskap om sockerberoende. Vilket för mig som har beroendesjukdomen, utlopp socker, har det varit en förutsättning. Att Karin förstår vad man kämpar med. Jag kan varmt rekommendera Karin, alla borde ha en Karin i ditt liv!! /Malin”

“En väldigt genuin person. Samtalet blir äkta, ärligt och läkande.”

“Karin tänker utanför boxen och lyssnar in hur du skulle kunna förmedla dina känslor på ditt sätt. Hon värnar om ditt välmående och är mån om att du ska få en fin upplevelse.”
 
“Karin har lärt mig prata, visa förståelse, ta hand om sig själv men viktigast att sätta sig själv främst och inte hjälpa alla andra hela tiden när det är en själv som behövt mest hjälp och att terapi inte är läskigt utan något bra och viktigt!”

“Så viktigt det är att känna sig trygg med den person som man ska samtala med. Karin  tar emot lugn och leende och hennes blick talar om att hon ser mig. Hon följer lyhört mina tankegångar och kommenterar/frågar så det blir lätt att komma vidare, men också att stanna upp inför något som jag kanske inte själv har insett betydelsen av. Det är befriande att våga överlämna sitt innersta till någon som förstår värdet av att helhjärtat vara där och kunna ta emot. Då blir hjälpen som störst.” /Mia

“Karin är en mjuk och inkännande person med många strängar på sin lyra. Hon har genom sitt sött att vara och sina breda kunskaper inom olika områden fått mig att “tänka om och tänka rätt” och se mina styrkor och svagheter. Hon har i svåra situationer gett mig verktyg för att stärka min självkänsla för kunna komma igenom svårigheter och förändra destruktiva tankar. Jag kan varmt rekommendera henne.” /Kvinna 54år

“Du läser mig väldigt bra”

“Jag har fått många nya insikter, bl a att jag har en enorm potential vilket jag inte sett förut.”

“Jag har hittat hem till mig själv och vet vad jag vill. Dessutom vet jag nu hur jag kan förbättra min situation och en påminnelse om att jag är viktigast i mitt liv.”

“Karin är en lyhörd, sympatisk, ifrågasättande, mjuk person med pondus. Jag känner mig aldrig dum utan möts alltid med respekt”

“Jag har fått hjälp med att hitta strategier att hantera smärta”

“Jag rekommenderar Karin varmt till alla som behöver hjälp att hitta sig själva, sortera känslor, hitta strategier och hjälp att komma fram till livsavgörande beslut. Framför allt har jag lärt mig att jag är viktigast”

“Det bästa med Karin är att hon har hittat sitt inre lugn. Kan hon, kan jag”

“Karin är alltid positiv och har fått mig att se ljuspunkterna i mitt liv. Jag känner att jag är mer positiv i mitt tänkande än tidigare. Jag ser fram emot min framtid”

“Jag upplever Karin som en öppen, generös person som med lätthet kan leva sig in i min situation. Full av goda övningar.”

“Karin kan lyssna och vägleda på ett sätt som jag inte hade provat tidigare. Det var roligt och lärorika att vara hos Karin. Värt att prova en professionell coach om du vill utveckla dig i livet. Det är något helt annat än att få goda råd från vänner.”

Sagt om mig med ett ord: Uthållighet, lugn, tilltro, nyfikenhet, kreativ, fokus, värme, målmedveten i glädje, kärlek och beslutsamhet.

“Mina närmaste vänner säger att det är stor skillnad på hur jag ser på saker och att jag numera känns mer balanserad och lugn. Jag kan nu förstå och acceptera händelser från min barndom. Att låta dom finnas men inte behöva glömma dom samtidigt. Karin har fått mig att inse att det är bristen på kärlek som barn som gör att jag inte visste hur jag skulle agera eller ta mig vidare. Jag är stolt över mig själv att jag tillåtit mig att gräva i det som har varit smärtsamt. Det är en spärr jag nu har kommit över och kan nu även prata om det med mina vänner. Det är ett slags erkännande för mig själv. Det bästa med Karin är att hon verkar ha stor förståelse för det jag har gått igenom, vilket ger trovärdighet. Karin känns genuint nyfiken och intresserad vilket gör det lätt att vara ärlig med henne.”

Parterapi

“Karin hjälpte oss, med nya metoder, att i parterapi få en bättre förståelse för oss själva och för varandra. Det kommer vi ha stor hjälp av, oavsett om vi fortsätter tillsammans eller går varsin väg. -Lisa och Mattias”

“Du har hjälpt oss att förstå varandra och kan nu se vad som är viktigt i relationen och hur vi kan kommunicera med varandra på ett sätt som skapar empati istället för bråk.”

“Nu kan jag älska våra olikheter istället för att försöka förändra honom till att bli som jag. Jag ser honom nu med kärlek i blicken och längtar efter att han ska komma hem. Vi älskar med varandra kärleksfullt. Förut kunde vi inte ta på varandra då det fanns så mycket ilska och irritation.”

“Så här långt som vi har kommit på bara EN session kom vi inte hos en parterapeut via kommunen i höstas på 5 sessioner.”

“Det är inte bara vår relation som har blivit mer harmonisk utan barnen leker nu med varandra istället för att bråka. Dom känner väl att vi är mer trygga och kärleksfulla.”

“Vi kom till dig då vi separerat och inte kunde kommunicera med varandra om barnen. Nu har vi en bra relation och rett ut massor av gammalt som låg bakom. I julas träffades vi alla fyra med våra nya respektive och det gick hyfsat och var riktigt trevligt. Det trodde jag aldrig skulle kunna hända.”

“Nu kan vi prata sex hemma och vi vet vad vi tycker om. Jag har aldrig kunnat säga vad jag njuter av och sex var något man gjorde av pliktkänsla. Nu har vi det bättre än någonsin!”

Stresshanteringskurs

“Du har en lugn och trygg framtoning”

“Jag har insett detta förut men inte riktigt förstått ändå förrän nu.”

“Tack till den mycket givande kursen. Du är lugn och harmonisk. Trygg i dig skälv och saklig och inspirerande.”

“I mitt fall så kunde du inte ha dykt upp mer lägligt då jag precis i samma veva fått diagnosen utmattningsdepression. Något jag kämpar oerhört med just nu! Så tack för att du gav lite inspiration i rätt riktning!”

“Man fick alltid ställa frågor även när dom kändes lite dumma.”

“Du är bra precis som du är!”

Livskonstnärskurs

“Bäst med kurser var de kreativa övningarna med skapande, att vi hade ett enskilt coachingtillfälle och kurslitteraturen”

“Inspirerande och duktiga lärare”

“Du inspirerar och ger energi. Du har coachat genom eld, vatten, tårar och skratt. Du är en underbar människa Karin”

“Du är glad och häftig”

“Älskar boken”

“Din positiva energi smittar och du sänder ut en massa kärlek”

“Det bästa med kursen är kursledaren, den bra litteraturen och att få vara med i denna grupp och få dela tankar och upplevelser”

“Du smittar med din livsglädje”

“Jag skulle definitivt rekommendera kursen. Jag skulle berätta om vad personlig utveckling gjort för mig och varmt rekommendera denna kurs för att höja självkänslan”

“Du ställer många bra och inspirerande frågor, känns lugn och trygg! Tack! Och ditt bröd är otroligt gott”

“Inspirerande och avslappnande miljö och underbar bok”

“Lagom tempo på kursen. Vi har gjort bra uppgifter varje gång – i lagom takt”

“Kreativt och lustfyllt.”

“Ni har varit inspirerande, lugna och harmoniska. Öppnat dörrar som jag ej visste fanns.”

“Bra sammansatt grupp – blandning av människor i olika åldrar och erfarenheter. Jag har fått perspektiv av alla”

“Bra relevant material i kombination med en lagom stor grupp där alla har kommit till tals.”

“Gruppsamverkan! Man öppnar upp och kommer varandra nära snabbt och det ger spin off.”

“Nu styr jag rodret dit jag vill. Jag har också fått lyssna på mina känslor och följer nu glädjen. Vill du få inspiration och coaching i ditt liv – gå denna kurs!”

Föreläsningar i balans i livet, stresshantering, smärthantering, energi osv

“Jag har fått många insikter om mig själv och jag behöver inte vara rädd att det tar tid.”

“Du försöker få ögonkontakt med alla. Jag kände mig välkommen och viktig.”

“Bra bilder som gör att jag verkligen förstod. T ex Maslows behovstrappa kunde du förklara jättebra.”

“Nu vet jag att mina behov är viktiga och att när jag inte har tillfredsställt behov så ger det känslor och beteende.”

“Du hade en bra inlevelse, du pratade lugnt. Du visste vad du talade om och kunde ämnet väl.”

“Du delade med dig av personliga saker och exempel från ditt eget liv vilket gjorde att föreläsningen blev så bra!”

“Jag går ifrån föreläsningen med huvudet fullt av insikter”

“Du talar långsamt och tydligt vilket gjorde det lätt att hänga med.”

“Trevlig och informativ som vanligt.”

“Bra lättsamt trots svårt ämne. Trevligt med aktiv publik”

“Jag tar med mig energi, glädje och tacksamhet”

“Jag har lärt mig att jag inte är ensam”

“Jag har lärt mig att jag passar in på mycket av det som du tog upp, och även att jag har tagit efter mycket från min mamma.”

“Jag tar med mig att det fanns så mycket jag inte visste. Jag har fått en påminnelse att det inte är bra att stressa och jag ska jobba med att hitta tidiga tecken på stress.”

“Jag har nu fått grundläggande information om stress och stresshantering och funderingar om hur detta påverkar just mig.”