Jag vidareutbildar mig och går nu fjärde och sista året på Humanova och utbildar mig till samtalsterapeut. Jag tänkte ta in några träningsklienter med smärtproblematik och det innebär samtalsterapi för endast 300kr/session. Du kan läsa mer här: http://www.humanova.com/om-humanova/tjanste/bli-klient/. Där går vi mer på djupet såsom man gör vid samtalsterapi och vi träffas under en längre tid.
Ett annat alternativ är min smärtcoaching som jag endast tar 550kr/session. Där träffas vi färre gånger och hinner inte gå in så mycket på djupet utan jobbar mer här och nu med beteendeförändring bl a.
Jag ger individuell hjälp med smärthantering och vägen till ett bättre liv. Jag jobbar med metoder som bl a också görs på smärtmottagningar men där går man alltid i grupp och jag anpassar efter dina behov.
Jag använder mig av ACT (acceptance therapy), mindfulness, stresshantering, smärthantering. Du får verktyg att hitta balans i livet och ser vad som du behöver prioritera för att må bättre och höja din energinivå. Jag kan också vid behov gå in på djupet och arbeta med energitjuvar ifrån barndomen och bygga upp självkänslan. Du får lära dig att leva i nuet och får metoder där du kan välja att känna efter eller att aktivt skärma bort vid behov. Allt anpassas efter vad du behöver hjälp med.
Jag håller till i Täby, Vasastan och i Gamla stan.
Maila mig på karin@grundler.se vid intresse. Jag har också flera kurskamrater som också söker klienter som inte är just specialiserade på smärta. Hör av dig till mig om du vill gå till någon av dom.
träningsklient

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.